Tihanyi Tamás fotóstúdió

Köszöntelek a honlapomon!

Üdvözöllek! Tihanyi Tamás vagyok, fotós.

Több mint 10 éve foglalkozom szenvedélyesen fotózással, és büszkén mondhatom, hogy saját fotóstúdióval rendelkezem. Fotós karrierem során számtalan különféle témában dolgoztam, és igyekszem minden egyes projektbe a legjobbat beleadni.

Szolgáltatásaim közé tartozik a kültéri fotózás, családi tematizált fotósorozatok készítése, valamint glamour és boudoir fotózások. Emellett kreatív fotózások során is szívesen vállalok kihívásokat, hogy a lehető legkülönlegesebb képeket készíthessem el.

Fő tevékenységem azonban az esküvői fotózás. Tudom, mennyire fontos ez a nap, és célom, hogy minden jelentős és meghitt pillanatot megörökítsek. Emellett céges rendezvények és események fotózását is vállalom, hiszen minden esemény megérdemli, hogy professzionálisan dokumentálják.

Képeim stílusa letisztult, elegáns, mégis modern. Arra törekszem, hogy minden fotó, amit készítek, időtálló legyen, és visszaadja az adott pillanat szépségét és érzelmeit.

Ha bármilyen fotózási igényed van, fordulj hozzám bizalommal, és együtt megteremtjük azokat az emlékeket, amelyek örökké megmaradnak!

Tihanyi Tamás

Tihanyi Tamás

+
év tapasztalattal
rendelkezem, így hatalmas portfólióm alapján bizonyítani tudom hozzáértésemet, profizmusomat. Büszkén mutatom be galériámat.
+
Elégedett pár, család és cég
választott már engem, és mindannyian elégedettek voltak a szolgáltatásaim-mal. Legtöbben visszatérő ügyfeleimmé váltak.
+
Elkészült fotó
készült Esküvői, családi, kreatív és glamour témában. Stúdiómban lehetőség van szinte minden gyakori tematikához illeszkedő fótósorozatok készítésére

Más párok mondták rólam

Szertartás fotózás

Tamásnak hála, életünk legszebb napjának képeit nézegetve újra előjönnek az akkor érzett érzelmek, újra szerelmesek leszünk egymásba.

Anna és Peti
Készülődés fotózása

A nagy készülődés közben észre sem vettük, hogy Tamás fényképez minket, és hihetetlen, hogy az elkészült képeken mennyire átjön az izgalom és az események hangulata.

Bandi & Zsuzsi

Tényleg tökéletes képeket kaptunk! Nem bántuk meg, hogy Tamásra bíztuk az esküvőnk fotózását. Korrekt áron, lenyűgöző képeket kaptunk.

Sári és Balázs

Tutira ajánljuk! A legjobb pillanatoka kapta el az egész nap során. Olyan pillanatokat is, amiket mi nem is érzékeltünk az izgalmak miatt.

Anita és Árpi