Tihanyi Tamás fotóstúdió

Put anything you want in a slide.

Put anything you want in a slide.

Esküvői fotózás, amely megörökíti a legszebb pillanatokat

Üdvözöllek!

Az esküvői fotózás nehéz és felelősségteljes feladat. A legjobb fotós elkapja a pillanatot tudja, mit kell megörökítenie. A profi fotós rutinnal és jó felszereléssel rendelkezik. Sok esetben nem elég az adott helyen lenni és kattintani, néha meg kell teremteni a tökéletes körülményeket. Egy jó esküvői fotós erre is fel van készülve, így nem meglepő ha külső vakukat használnak akár szabadtéren a kreatív fotózás alkalmával, akár egy templomi szertatás folyamán vagy a lakodalmi buli helyszínén ezzel mindenhol megteremtve az ideális fényviszonyokat. Hiszen egy esküvői fotó nem csak attól jó, hogy sikerült jó pillanatban és jó szögből kattintani, hanem a szép és érdekes fények, valamint az utólagos kidolgozás adják az igazán kreatív esküvői fotók eredetiségét.
Én is ezt a módszert használom mind a jegyes fotózás alkalmával mind az esküvő napján azért, hogy a legjobb esküvői képek szülessenek és megszolgáljam azt a bizalmat, amivel kiválasztott egy pár a fotósának

Képeim

Készülődés, öltözés
a02 - készülődés
Kreatív / páros fotózás
Lakodalom, buli
a04 - Lakodalom, buli
Szertartás -Polgári, Templomi
a03 - szertartás

STÚDIÓ ÉS PORTRÉ FOTÓZÁS

Árakról kérlek privát üzenetben érdeklődj, kérj árajánlatot.

Baja belterületén, igényesen berendezett stúdióval várom vendégeimet. Gondot fordítok az egyedi és exkluzív díszletek kialakítására, melyeket évente több ízben is átrendezek, lecserélek. Bajai fotóstúdióm mobilan variálható, de alapvetően két részből áll. Egyik részen találhatók az előre kialakított enteriőrök, ahol sok és változatos beállítást tudunk készíteni családi, gyermek, és egyéb fotózások alkalmával. Stúdióm másik részén található a „művészi rész”, ahol különféle leengedhető hátterek segítségével, és a speciális stúdió felszerelésnek köszönhetően készülhetnek az igazán klasszikus, magazinos jellegű fényképek.

Keress bátran telefonon a 30/757-4754 számon.

Áraim

Árakról kérlek privát üzenetben érdeklődj, kérj árajánlatot.

Ha az esküvői fotózásra keresel profi szolgáltatást, akkor jó helyen jársz! Engedd meg, hogy bemutassam, miért érdemes engem választanod, ha tökéletes emlékeket szeretnél megőrizni az életed legszebb napjáról.

Egy esküvői fotós fontos szerepet játszik az esküvői napod alakulásában. Ezért fontos, hogy megbízható, tapasztalt és kreatív fotóst válassz. Én magam már több mint 10 éve fotózom az esküvőket, így bőven van tapasztalatom a témában. Tudom, hogy milyen fontos pillanatokat kell elkapni, és hogyan kell a lehető legjobban kihasználni a fényviszonyokat.

Az esküvői fotózás során igyekszem minél diszkrétebben dolgozni, hogy a lehető legtermészetesebb pillanatokat tudjam megörökíteni. Hiszen az igazi érzelmek és pillanatok csak így maradnak meg igazán örökre.

Az esküvői fotózás mellett számos más szolgáltatást is kínálok, mint például az eljegyzési fotózást, vagy az előkészületek megörökítését. Ezek mind nagyon fontos részei az esküvői napnak, és én mindent megteszek, hogy a lehető legjobb emlékeket készítsem róluk.

Az esküvői fotóimnak sajátos stílusa van, amely elegáns, mégis modern. A képek minden részletre odafigyelnek, és minden egyes pillanatot átölelnek, hogy az érzések és emlékek igazán átjöjjenek.

Ha szép és minőségi fotókat szeretnél az esküvődről, akkor én vagyok az ideális választás. Ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot, és kérj egyéni ajánlatot az esküvői fotózásodra!

Amennyiben úgy érzed, mástól jobb ajánlatot kaptál, nézd meg, hogy mi az amit kapsz. (kidolgozott képek száma, előhívott képek, változatosság, kidolgozás minősége, stb.) Ár-érték arányban biztos vagyok benne, hogy az én ajánlatom a legjobbak közé tartozik!

Üzletpolitikám az elégedett ügyfél szemléleten alapul, és bátran mondhatom, hogy tökéletesen működik. Ügyfeleim visszajárnak, és folyamatosan ajánlanak másoknak is.

Az árak a Te igényeid által készített fotózástól és a kidolgozott képek darabszámától függően változhatnak. Keress bátran telefonon is a 30/757-4754 számon.

Esküvői fotózás kalkulátor

3 óra 11 óra 16 óra

Válassz a szolgáltatások közül

AJÁNDÉK
AJÁNDÉK
AJÁNDÉK

Eredmények

Szolgáltatások

 

Rendelkezésre álló idő

 

Óradíj

 

Kreatív fotózás

 

Jegyes fotózás

 

Kiszállás díja

Ajándékok

 

Fa pendrive

 

Távolsági kedvezmény

 

Napi kedvezmény

Összesen

A kalkuláció csak tájékoztató jellegű, pontos ajánlatért keressetek fel!
Ha összeállítottátok a csomagotokat, akkor azt automatikusan megkapom, amennyiben írtok nekem az alábbi űrlap segítségével!

Ki is vagyok én, mit érdemes tudni rólam?

Tihanyi Tamás vagyok, Baján élek és itt is dolgozom. 2012-ben vettem először tükörreflexes fényképezőt a kezembe, ugyanis kislányunk születését vártuk, és úgy döntöttem, hogy ha gyermekem lesz, akkor nem telefonnal és kompakt géppel akarom fotózni, hanem jobb képeket szeretnék róla. A gépen túl sok volt a gomb és a beállítás, én meg nem akartam analfabéta maradni, így elkezdtem autodidakta módon kiismerni a szerkezetet.
Az első két évben nem is gondoltam arra, hogy én komolyabban fotózzak, egyszerűen csak mindig jobb képeket akartam csinálni, mint amilyeneket épp sikerült, sosem elégedtem meg az eredménnyel. (ezzel a mai napig így vagyok) Magán közösségi oldalamra tettem fel képeimet, főleg a kislányról, családról. Egyre több ismerősöm kérte, hogy róluk is csináljak képeket, mígnem egyszer csak azt vettem észre, hogy kezdenek a naptáramban előre megbeszélt időpontok halmozódni. 2014 januárjában jött egy komolyabb változás, ekkor határoztam el, hogy komolyra fordítom a dolgot, és nevemet is adom hozzá. Létrehoztam a Facebookon egy a saját fotóimat bemutató oldalt, és kiszámoltam milyen árakon is dolgozzak.

Tihanyi Tamás

A bevételem nagy részét a felszerelésem tökéletesítésére és a műtermem felszerelésére fordítom, ami még úgy látom el fog tartani egy jó ideig, hisz ahogy a képeimmel, a felszerelésemmel sem leszek sosem teljesen elégedett. Jelenleg főállásban tudok foglalkozni a fotózással és videózással, ami napi 7-8 munkaórát jelent, így tudom vállalni a gyors határidőket, és az igényes munkát. Képeimet gondosan és legjobb tudásom szerint készítem el, ez leginkább az utómunkára fordított időben tud jelentkezni. Nálam az ügyfél az első, csak akkor vagyok elégedett és csak akkor adom nyilvánítom késznek a munkát, ha mindennel elégedett a megrendelő.

Ki is vagyok én, mit érdemes tudni rólam?

Lelkes vagyok, élvezem a fotózást - amire sosem munkaként tekintek -, kreatív ötleteim vannak, megtalálom a hangot bárkivel, minden fotózás jó hangulatban telik, igyekszem oldani az esetleges merevséget. Nálam nem csak EGY ÚJABB ÜGYFÉL vagy akit LE KELL TUDNI. Újabb kihívás vagy, egy feladat, amit maximálisan szeretnék teljesíteni. Ha le tudlak nyűgözni a végeredménnyel, akkor végeztem el a feladatom.
Eddigi szemléletem gyümölcsözőnek bizonyult, mert elégedett ügyfeleim visszajárnak, és ajánlanak további ismerőseiknek. Fejlődésemet egyszerű módszerrel tartom fent, nálam hozzáértőbb emberek véleményét kérem ki rendszeresen, és elfogadom a kritikájukat, igyekszem a hibáimat javítani, a jó dolgokat megtartani.

Kapcsolat